Pälkäneentie 18, 00510 Helsinki

Studiot

RED ROOM 1

Inkfish-studioiden sielu on äänitarkkaamo Red Room 1. Tilat on suunniteltu isommankin ryhmän musiikin samanaikaista taltiointia silmällä pitäen. Soittohuoneita on käytössä kolme, joista 50m2 soittotilan akustiikkaan on panostettu paljon.  Äänitysjärjestelmä on harkittu kokonaisuus digitaalitekniikkaa, vintage-soundia unohtamatta. Tarkkaamosta löytyy 48-kanavainen Audient in-line mixeri, efektejä, komperssoreita, etuasteita ja 2” -moniraitanauhuri. Lopullisen soundin kruunaa  Genelecin SAMTM Coaxial Studiomonitori kaiutinjärjestelmä, höystettynä legendaarisilla Yamahan NS10 studio -monitoreilla.

BLACK ROOM

Inkfish-studioiden keskisuuri äänitarkkaamo Black Room on suunniteltu yksilöllisempään tuotantoon ja pienenpien kokoonpanojen äänittämiseen.

Yksi akustoitu huone tarkkaamon yhteydessä soveltuu laulujen- ja päällesoittojen taltiointiin. Tarkkaamossa on myös mahdollisuus äänittää suurempia projekteja. Sen mahdollistavat kaapeloinnit, jotka on kytketty Red Room 1:n soittotiloihin.  Kuuntelu Black Room:ssa Genelec ja KRK.

RED ROOM 2

Inkfish-studioiden pienin tarkkaamo ja soittohuone Red Room 2 on suunniteltu pääasiassa biisinkirjoittamista, sekä ”pre-production” tuotantoihin. Tilan on tarkoitus mahdollistaa kustannustehokas tapa tuottaa musiikkia. Tarkkaamo on suunniteltu äänieristyksen ja kuuntelujen suhteen vastaavalla tavalla kuin Inkfishin  isommat yksiköt.

Sosiaalitilat

Inkfish –studioiden sosiaalitilat kruunaavat asiakkaiden viihtyvyyden. Lähistöllä on runsaasti korkeatasoisia ja edullisia lounasravintoloita. Yhteydet studiolle ovat erinomaiset. Parkkipaikkoja yrityksemme käytössä on useampia.